Markiser

Fallarms- og Balkongmarkiser

Markisene brukes til innebygde balkonger, og monters under overliggende balkong. De leveres med utvendig sveiv eller motor. Velg mellom gassdempede (standard) eller fjærdempede armer.

Fasademarkiser

Konstruksjonen er i prinsipp lik som på en vindusmarkise, men de leveres i kraftigere utførelse og kan dermed leveres inntil 6 meter brede. Derfor kan denne markisen monteres over flere vinduer. Markisen monteres med snoropptrekk, vinsj eller moter.

Vindusmarkiser

Dette er markiser for skjerming av mindre vinduer. Markisen leveres med snoropptrekk, vinsj eller motor. Velg mellom LADY-STANDARD med låsbare armer eller LADY-LUX med låsbare armer med ekstra støttearm for bedre vindsikring.

Knekkarms-markiser

Disse markisene anbefales til uteplasser som terrasser, butikker og kiosker hvor det er behov for fritt å kunne passere under markisen.Alle våre markiser leveres normalt med markiseduk i 300 gram pr m2. Dukene blir sydd med over- og undertråd, noe som hindrer sømmene i å rakne. Vi har flere modeller; helt fra " standard" terrassemarkiser med maksimalt utfall på 3 mtr., til kraftige modeller med utfall på inntil 5 mtr.